Поліція розслідує нічну стрілянину в Бердянську як замах на вбивство

Поліція розслідує нічну стрілянину в Бердянську як замах на вбивство

Відео
Укрінформ
У Бердянську цієї ночі біля ломбарду на пр.Праці побилися троє чоловіків. Один з них відкрив вогонь із пістолета. Двох поранених госпіталізовано, стрільця затримано. Поліція розслідує інцидент як замах на вбивство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"31 жовтня о 21:12 до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля ломбарду по пр. Праці у місті Бердянськ стрілянина", - йдеться у повідомленні.

На місце подій виїхали співробітники поліції, які після проведення слідчо-оперативних заходів встановили, що між громадянином 1981 року народження та двома чоловіками 1975 та 1987 років народження виник конфлікт. Він переріс у бійку, і перший чоловік зробив декілька пострілів. Завдяки допомозі небайдужих громадян правопорушника було затримано.

Двох постраждалих доставлено до лікарні з вогнепальними пораненнями черевної порожнини.

На місці події вилучено пістолет, походження якого наразі встановлюється.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 та ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство). Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Читайте також: У центрі Бердянська сталася стрілянина: є поранені

Місцеві ЗМІ повідомляють, що затриманий за стрілянину намагався поміняти валюту в обміннику, а коли касир відмовився приймати підозрілу купюру, розпочав бійку.

Відео: zp.oblast.online

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-