Вибухи під Ічнею: сапери вже знешкодили майже 24 тисячі снарядів

Вибухи під Ічнею: сапери вже знешкодили майже 24 тисячі снарядів

Укрінформ
В Ічнянському районі Чернігівщини, який постраждав унаслідок пожежі та вибухів на 6-му арсеналі Міноборони, сапери розчистили землю від вибухонебезпечних предметів і перейшли до обстеження водойм.

Про це повідомиляє департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА та прес-служба УДСНС в області.

"Заявок до піротехнічних підрозділів за добу не надходило, вилучено 1339 вибухонебезпечний предмет. Всього з початку робіт відпрацьовано 301 заявку, вилучено 23630 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні департаменту.

ДСНС, у свою чергу, повідомляє про обстеження дна водойм на наявність вибухонебезпечних предметів.

"Рятувальники обстежили водні об'єкти біля сіл Августівка, Хаєнки та Гмирянка. Подальші роботи тривають", - поінформувала прес-служба.

Читайте також: Піротехніки очистили від боєприпасів 93% території Ічнянського району

Водойми, що знаходяться на прилеглій до 6-го арсеналу боєприпасів Міністерства оборони території, обстежує відділення підводного розмінування групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області.

Як повідомлялося, у ніч проти 9 жовтня сталася пожежа поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України. Із населених пунктів, що потрапили до зони можливого ураження, було евакуйовано 12 тис. 500 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-