У Тернополі здорожчав проїзд

У Тернополі здорожчав проїзд

Укрінформ
На підвищені тарифи проїзду у маршрутках, автобусах та тролейбусах переходять з 1 листопада у Тернополі.

Про це сказала начальник управління економіки, промисловості та праці Тетяна Корчак під час засідання виконкому, де було прийняте відповідне рішення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту враховували кількість автобусів, їхні паспорти маршрутів, протяжність маршрутів, а також витрати на паливо, шини та мастильні матеріали, амортизація, норматив чисельності водіїв. Окрім цього, останнім часом вартість паливних матеріалів зросла на 16 %, зрештою, розмір мінімальної заробітної плати зріс на 15%. Все це і зумовило підняття тарифів», - сказала Корчак під час засідання виконкому, де було прийнято рішення про підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті з 1 листопада.

Відтепер найдешевшим проїзд буде для пасажирів з карткою тернополянина - 5 грн у тролейбусах та 6 грн у маршрутках.

При оплаті електронним квитком проїзд у тролейбусах коштуватиме 6 грн та на гривню більше у маршрутках, готівкою - 8 та 9 грн відповідно.

Читайте також: Водії у Чернівцях вимагають знизити ціни на пальне

Як повідомляв Укрінформ, в Україні найдешевший електротранспорт та проїзд у маршрутках в Івано-Франківську, Полтаві, Сумах та Черкасах.

Найдорожчий проїзд у містах-мільйонниках - Києві, Харкові, Дніпрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-