На Запоріжжі під час спроби втечі чоловік обстріляв поліцейських

На Запоріжжі під час спроби втечі чоловік обстріляв поліцейських

Укрінформ
На Запоріжжі під час спроби втекти озброєний чоловік стріляв у поліцейських і поранив ще одну особу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

“26 жовтня до Енергодарського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Енергодар по вулиці Молодіжній до квартири зайшов малознайомий чоловік та після конфлікту з господарем 1975 року народження скоїв два постріли в бік останнього. З діагнозом «проникаюче поранення ока» потерпілого доставили до лікарні”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Трагедія у Керчі: ФСБ почала стріляти у Росгвардію, прийнявши за “терористів”

У ході проведення оперативно-слідчих дій встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв раніше засуджений житель міста Енергодар 1992 року народження. 

Працівники кримінальної поліції виявили підозрюваного, який намагався втекти у бік промислової зони, розташованої біля Енергодарського шосе. На вимоги зупинитись він погрожував зброєю та потім почав стріляти в поліцейських. Незважаючи на неодноразові вимоги припинити правопорушення та попереджувальні постріли у гору, зловмисник не реагував та продовжував стріляти в бік співробітників поліції.

"Один з правоохоронців скоїв постріл в бік правопорушника. Зловмисника одразу доставили до лікарні з діагнозом: травматичне непроникаюче поранення шиї, алкогольне сп'яніння, не госпіталізований", - йдеться у повідомленні. 

Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Зброя, з якої стріляв правопорушник, вилучена та направлена на дослідження до експертно-криміналістичного центру. 

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). У діях підозрюваного також вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб). Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-