ДТП на перегонах у Кривому Розі: 10-річна дівчинка - у тяжкому стані

ДТП на перегонах у Кривому Розі: 10-річна дівчинка - у тяжкому стані

Укрінформ
Поліція Дніпропетровської області відкрила кримінальне провадження за фактом наїзду автомобіля на людей під час «Гонок на виживання» у Кривому Розі.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Дніпропетровської області.

Водія, винного в аварії, підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: На перегонах у Кривому Розі авто влетіло у натовп - постраждали діти

У ході розслідування виявлено, що одна з потерпілих - 10-річна дівчинка, з тяжкими травмами голови та тіла перебуває у реанімаційному відділенні лікарні. 5-річний хлопчик отримав травми середньої тяжкості. 53-річна жінка доставлена до травматології, де їй поставили діагноз: закритий перелом тазу. Четвертий чоловік отримав легкі травми та від госпіталізації відмовився. 

Як раніше повідомлялося, у Кривому Розі під час перегонів при виконанні каскадерського трюку автомобіль влетів у натовп і зачепив людей. В результаті постраждали двоє дорослих і двоє дітей. Трьох госпіталізували.

За попередньою інформацією, автогонщик влетів у натовп через відмову гальм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-