На Запоріжжі СБУ вилучила зброю та наркотики

На Запоріжжі СБУ вилучила зброю та наркотики

Фото, відео
Укрінформ
На Запоріжжі у ході проведення фільтраційних заходів співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією вилучили з незаконного обігу військові засоби ураження та наркотичні речовини.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Під час огляду транспортного засобу з іноземною реєстрацією на одному з блокпостів Мелітопольського району правоохоронці виявили автомат та два магазини до нього, майже вісімдесят набоїв, пристрій для безшумної стрільби, пістолет, безпілотний літальний пристрій, бронежилет та холодну зброю", - йдеться у повідомленні.

СБУ вилучило зброю та наркотики на Запоріжжі

Зазначається, що при перевірці вантажного автомобіля однієї з військових частин на іншому контрольно-пропускному пункті правоохоронці виявили приблизно дев'ять тисяч набоїв різного калібру без відповідних супровідних документів.

Також під час навчань правоохоронці вилучили з незаконного обігу велику кількість незареєстрованої травматичної і холодної зброї та наркотиків.

Наразі всі вилучені військові засоби ураження та наркотичні речовини направлені на відповідні експертизи.

Читайте також: ОБСЄ не побачила прямих доказів присутності Росії на Донбасі - Хуг

У межах відкритих кримінальних проваджень тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Усі фільтраційні заходи відбувались у межах антитерористичних навчань, проведених Координаційною групою АТЦ при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-