Україна і Білорусь підписали шість документів про регіональне співробітництво

Україна і Білорусь підписали шість документів про регіональне співробітництво

Фото
Укрінформ
На пленарній частині I Форуму регіонів Білорусі й України в Гомелі підписано шість документів про співробітництво областей Білорусі й України.

Про це повідомляє БЕЛТА.

"Шість документів про співробітництво областей Білорусі й України підписано сьогодні на пленарній частині I Форуму регіонів Білорусі й України в Гомелі", - йдеться в повідомленні.

Так, Брестський облвиконком уклав договір про міжрегіональне співробітництво з Рівненською обласною державною адміністрацією й угоду про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво із Запорізькою обласною державною адміністрацією.

Із Запорізькою областю співпрацюватиме й Могильовський облвиконком.

Два документи з українськими регіонами підписав Мінський облвиконком: угода із Запорізькою облдержадміністрацією і меморандум із Київською облдержадміністрацією.

Керівники Гомеля й Дніпра поставили підписи під угодою про дружбу і співробітництво.

Читайте також: Зубко: Форум у Гомелі надасть нового імпульсу українсько-білоруській співпраці

Як відомо, президенти Білорусі й України Олександр Лукашенко і Петро Порошенко візьмуть участь у п'ятницю в I Форумі регіонів Білорусі й України, який проходить у Гомелі.

Головний акцент у ході переговорів буде зроблено на питаннях розвитку торгівлі, економічного й інвестиційного співробітництва двох країн через призму потенціалу прямих контактів на рівні регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-