Ужгород залишився без води через аварію на водозаборі

Ужгород залишився без води через аварію на водозаборі

Укрінформ
В Ужгороді унаслідок аварії на водозаборі "Минай" водопостачання відсутнє на всій лівобережній частині міста, зокрема й у прилеглих населених пунктах, а також у частині правобережного Ужгорода.

Про це повідомляють у прес-службі Ужгородської міськради.

«Ужгородський водоканал повідомляє, що сьогодні вночі на водозаборі "Минай" виникла аварійна ситуація, спеціалісти підприємства вже працюють над її ліквідацією. У зв'язку з цим тимчасово, протягом виконання робіт, водопостачання з водозабору "Минай" призупинено», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водопостачання відсутнє на всій лівобережній частині міста, зокрема і у прилеглих населених пунктах та населених пунктах, що належать до Коритнянської сільської ради. Окрім того, без води залишилася правобережна частина міста, обмежена вулицями Митною - Собранецькою - Єньківською (зокрема, в районах вулиць Загорської, Закарпатської, Гвардійської, Михайла Салтикова-Щедріна, Івана Франка, Олександра Довженка, набережної Незалежності).

Поінформовано, що відновлення водопостачання відбудеться відразу ж після виконання робіт, орієнтовно до 17:00.

Читайте також: Аварія потяга в Ужгороді: Укрзалізниця запевняє, що всі будинки цілі

Адміністрація КП "Водоканал м. Ужгорода" наголошує, що аварійна ситуація не має стосунку до планових робіт із заміни обладнання, які проводилися вночі.

Водночас із відновленням водопостачання ужгородцям рекомендують пропустити воду через систему змивних бачків для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-