Аварія потяга в Ужгороді: Укрзалізниця запевняє, що всі будинки цілі

Аварія потяга в Ужгороді: Укрзалізниця запевняє, що всі будинки цілі

Укрінформ
В Ужгороді на під'їзній колії, що веде до «Терміналу ПАТ «Івано-Франківськ», з рейок зійшли два вантажні вагони маневрового складу, експертна комісія з'ясовує причини.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Дев’ятнадцятого жовтня цього року близько 11:15 на станції Ужгород під час виконання маневрової роботи на під'їзній колії, що веде до «Терміналу ПАТ «Івано-Франківськ», стався схід двох вантажних вагонів маневрового складу, завантажених піском...Причини та обставини випадку з'ясовує експертна комісія ПАТ "Укрзалізниця» та регіональної філії «Львівська залізниця»", - зазначається в повідомленні.

За інформацією Укрзалізниці, сходження рухомого складу не викликало затримок чи блокування регулярного залізничного руху, жертв та постраждалих нема. Відновлювальні роботи проводяться силами та засобами бригад Ужгородської дистанції колії.

Читайте також: В Ужгороді зійшов із рейок потяг - вагони похилилися біля будинків

Стосовно інформації, яка з'явилась у ЗМІ, про те, що начебто один із вагонів завдав шкоди житловій конструкції у районі поселення ромів, залізничники звертають увагу на те, що неодноразово апелювали з відповідними листами до органів місцевої влади та правопорядку, наголошуючи, що несанкціоновані самовільні забудови на території об’єкта залізничної інфраструктури в районі вул. Прикордонної мікрорайону Радванка (м. Ужгород) становлять серйозну загрозу для життя та здоров’я людей, а також безпеки руху поїздів. Утім без належного реагування на інформацію залізничників жителі мікрорайону фактично перетворили під’їзну колію на дорогу для авто-, мото- та гужового транспорту, а також на місце для стихійного сміттєзвалища, наголосили в Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-