Луцькводоканалу обіцяють відрізати електрику за борги

Луцькводоканалу обіцяють відрізати електрику за борги

Укрінформ
Волинські енергетики погрожують з 12 листопада розпочати відключення від електропостачання об'єктів "Луцькводоканалу" через мільйонні борги.

Про це повідомляє прес-служба ПрАТ "Волиньобленерго".

«Луцькводоканал» поетапно відключатимуть від електропостачання. Керуючись вимогами Правил роздрібного ринку електричної енергії, ПрАТ «Волиньобленерго» направило офіційне попередження про припинення електропостачання електричної енергії через наявну заборгованість», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, 12 листопада буде відключено промзону Луцька (вул. Січова, 16); 13 листопада - Омелянівській водозабір; 14 листопада - Гнідавський водозабір; 15 листопада - Дубнівський водозабір.

У «Волиньобленерго» зазначили, що досі так і не отримали від КП «Луцькводоканал» конкретних конструктивних пропозицій щодо погашення заборгованості. До того поданий судовий позов не прискорив вирішення питання. Тому, вважають у ПрАТ, у підприємства не залишилося інших можливостей вплинути на ситуацію.

Про припинення електропостачання об'єктів водоканалу повідомлено також Луцьку міську раду та інспекцію Держенергонагляду у Волинській області, зазначили на підприємстві.    

Читайте також: "Борги" без гарячої води: Кличко радить не платити, але перевірити

Раніше ПрАТ "Волиньобленерго" повідомляло, що висунуло офіційну вимогу КП «Луцькводоканал» провести повну оплату електричної енергії, використаної у 2018 році. За останні шість місяців заборгованість комунального підприємства сягнула 13,3 млн грн внаслідок систематичної недоплати виставлених рахунків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-