На Полтавщині облили нечистотами Дмитра Гнапа - поліція порушила справу

На Полтавщині облили нечистотами Дмитра Гнапа - поліція порушила справу

Фото
Укрінформ
У Шишаках Полтавської області, де сьогодні проходить виїзне засідання Полтавської обласної ради, двоє чоловіків облили політичного діяча Дмитра Гнапа нечистотами. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Про це повідомляє у Facebook речник поліції Полтавської області Юрій Сулаєв.

"Сьогодні у Шишаках виїзна сесія Полтавської облради. Вранці для участі в заході прибув журналіст і політичний діяч Дмитро Гнап. Коли пан Дмитро вийшов із припаркованого автомобіля, невідомі особи вилили на нього нечистоти і втекли. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 296 ККУ (Хуліганство)", - йдеться у повідомленні.

Фото: Дмитро Гнап/ФБ

Така ж інформація з'явилася і на офіційному сайті ГУ НП України в Полтавській області.

У ній уточнюється, що інцидент стався близько 10.00 неподалік Шишацької районної державної адміністрації.

Сам Гнап на своїй сторінці у Facebook пояснив, що прибув на сесію облради, щоб завадити депутатам "продовжити дерибан газових родовищ".

"Ледь прорвалися через міліцейський кордон і зайшли в сесійну залу. Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради. Яке вже внесло в порядок денний дерибан п'яти родовищ газу невідомими фірмами-прокладками", - зазначив він у наступному дописі.

Читайте також: Інцидент з фекаліями змусив депутатів Миколаєва шукати інше “місце роботи”

17 жовтня постійна комісія Полтавської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр розглянула та погодила звернення Державної служби геології та надр України про погодження продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами Ватажківської та Дубрівсько-Радченківської площ на території Полтавської області; щодо погодження надання без проведення аукціону спеціальних дозволів на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, конденсату, супутніх корисних компонентів – ТОВ «ВЕСТ-ГАЗ-ПЛЮС» та ТОВ «НАДРА СЕРВІС ІНВЕСТ». Комісія не прийняла рішень щодо звернення Державної служби геології та надр України про погодження надання без проведення аукціону на користування надрами вуглеводневої сировини ТОВ «НАДРА ОЙЛ ГРУП», ТОВ «ТРЕНДС СІСТЕМ», ТОВ «ВІЛЕНДА РЕСУРС 2000». Також депутати не підтримали надання спеціального дозволу на видобування газу природного, конденсату, супутніх корисних компонентів Горобцівсько-Відрадненського родовища на території Полтавського, Решетилівського та Новосанжарського районів без проведення аукціонів АТ «Укргазвидобування».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-