На Рівненщині бурштинокопачі закидали камінням поліцію

На Рівненщині бурштинокопачі закидали камінням поліцію

Фото
Укрінформ
Дві сотні бурштинокопачів вранці 18 жовтня у селі Кухітська Воля Зарічненського району вчинили опір поліцейським. Зокрема, зловмисники пошкодили три службових автомобілі правоохоронців. Поліція розпочала досудове розслідування за фактом опору. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 

“Під час патрулювання у протидії незаконному видобутку бурштину поліцейським чинили опір група невідомих у кількості приблизно 200 чоловік. Зловмисники у балаклавах та з палицями у руках заблокували проїзд автомобіля, шарпали за форменний одяг, кидали каміння, пошкодили три службових автомобілі. Правоохоронцям вдалося припинити конфлікт, нині протистояння немає.

Відомості за фактом опору працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та осіб, причетних до його вчинення”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Рівненщині вилучили бурштину на півмільйона

За попередньою інформацією, під час сутички працівники поліції тілесних ушкоджень не отримали, зброю не застосовували. Інформації про потерпілих унаслідок сутички до поліції поки що не надходило. 

Фото: rv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-