Головлікар вимагав від ветерана АТО півтисячі доларів за посаду медбрата

Головлікар вимагав від ветерана АТО півтисячі доларів за посаду медбрата

Укрінформ
Співробітники СБУ викрили на хабарі головного лікаря однієї з поліклінік, що підпорядкована управлінню охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від ветерана антитерористичної операції 500 доларів США за працевлаштування медбратом у поліклініку. Співробітники СБУ задокументували передачу «авансу» на банківську картку зловмисника. Для отримання основної частини неправомірної вигоди у гривневому еквіваленті головний лікар «відрядив» свого знайомого-посередника», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Одесі працівник військкомату за хабарі звільняв призовників від служби в армії.

Як зазначили у відомстві, правоохоронці затримали обох зловмисників після отримання грошей в одному із нічних гральних закладів Львова, де вони «святкували» оборудку. У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішується питання повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Операція із викриття зловмисників проводилася спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-