ПриватБанк обіцяє 75 тисяч за інформацію про підривників банкомата у Дніпрі

ПриватБанк обіцяє 75 тисяч за інформацію про підривників банкомата у Дніпрі

Укрінформ
ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 75 тисяч гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які вночі 17 жовтня підірвали банкомат у Дніпрі.

Про це повідомили в прес-службі банку.

"ПриватБанк оголосив про винагороду 75 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе встановити та затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, e-mail: security@privatbank.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ПриватБанк заявив ГПУ про кредитні борги десяти іноземних позичальників

У службі безпеки банку зазначили, що злочин було скоєно близько 2 години ночі у магазині “Панда” у Дніпрі. Підійшовши до приміщення магазину, де встановлено банкомат, невідомі злочинці скоїли підпал і підрив банкомата, внаслідок чого було виведено з ладу охоронно-пожежну сигналізацію банкомата та магазину, сам же банкомат - повністю зруйновано.

Наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники втекли. Співробітники СБ банку, слідчі поліції з’ясовують усі обставини злочину та встановлюють факти, що вказують на осіб, які можуть бути до нього причетні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-