На Закарпатті ліцеїсти складуть урочисту клятву у День захисника України

На Закарпатті ліцеїсти складуть урочисту клятву у День захисника України

Укрінформ
У неділю, 14 жовтня, учні Закарпатського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Красного поля складуть урочисту клятву на вірність Батьківщині.

Про це інформують у прес-службі голови Закарпатської ОДА.

“У неділю, 14 жовтня, в області відбудуться урочистості до Дня захисника України. Заходи з нагоди державного свята в обласному центрі на площі Народній почнуться з шикування військовослужбовців, правоохоронців, прикордонників та рятувальників. Учні Закарпатського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Красного поля складуть урочисту клятву на вірність Батьківщині. Тут же буде експоновано зразки військової техніки та озброєння, з якими усі бажаючі матимуть можливість ознайомитися до 16:00”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, Закарпаття долучиться до загальнодержавного святкування шляхом онлайн-трансляції заходів з Софійської площі у м. Київ, зокрема, звернення Президента України.

Читайте також: Порошенко на День захисника України відвідає церемонію складання клятви військовими ліцеїстами

Потім у супроводі оркестру та прапороносної групи з площі Народної центром міста рушить хід до Пагорбу Слави — для покладання квітів воїнам, що віддали життя, захищаючи суверенітет України. Уперше відбудеться покладання вінків та квітів до новозбудованого Меморіалу загиблим бійцям АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-