Чотири бригади “швидкої” чергують в Ічнянському районі - МОЗ

Чотири бригади “швидкої” чергують в Ічнянському районі - МОЗ

Укрінформ
У зоні надзвичайної ситуації в Ічнянському районі Чернігівської області продовжують цілодобове чергування 4 бригади екстреної медичної допомоги. Поки що до них не зверталися потерпілі в результаті вибухів на арсеналі.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я на своїй сторінці у Twitter.

"Поранені та потерпілі не зверталися за медичною допомогою до бригад екстреної допомоги, які чергують у цілодобовому режимі у районі надзвичайної ситуації. Всього чергує чотири бригади. Вони забезпечені всім необхідним для надання екстреної медичної допомоги”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 9 жовтня на території військового складу Міноборони поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Із зони ураження евакуювали 12,5 тисяч осіб.

Станом на ранок 11 жовтня пожежу ліквідували.

На ранок 12 жовтня ДСНС очистила від вибухонебезпечних предметів усі автодороги до населених пунктів у межах 16-кілометрової зони від військового складу.

Читайте також: Військові передали продукти постраждалим від вибухів під Ічнею

У населених пунктах поблизу арсеналу працює 21 піротехнічна група від ДСНС з метою виявлення та очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів, патрулі Військової служби правопорядку ЗСУ організовують допомогу місцевому населенню, а також здійснюють заходи щодо підтримання правопорядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-