Вибухи під Ічнею: поліція створила 10 додаткових груп для запобігання мародерству

Вибухи під Ічнею: поліція створила 10 додаткових груп для запобігання мародерству

Укрінформ
Поліція Чернігівської області створила додаткові слідчо-оперативні групи, які залучатимуть у разі необхідності через ситуацію через вибухи на артилерійському складі під Ічнею.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У поліції Чернігівської області додатково створені й перебувають в готовності 10 слідчо-оперативних груп. Їх залучатимуть при необхідності документування звернень громадян про пошкодження або зникнення їхнього майна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Чернігівщині поліція відпрацювала майже 90 повідомлень, пов'язаних з вибухами на складах. Дев’ять із них надійшли від громадян з інформацією про можливі випадки мародерства. Жодне з цих повідомлень не підтвердилося.

Читайте також: Піротехніки почали розмінування 16-ти кілометрової зони навколо "вибухового арсеналу"

Як повідомлялося, в ніч на 9 жовтня сталася пожежа поблизу селища Дружба Ічнянського району на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про недбальство. Досудове розслідування доручено Управлінню СБУ в Чернігівській області.

За даними СБУ, нині розглядається три версії причин надзвичайної події, основна з яких – вчинення диверсії з проникненням на територію складів диверсійної групи, друга – порушення правил пожежної безпеки чи зберігання боєприпасів і третя – навмисний підпал чи підрив з метою приховування нестачі бойових припасів.

Було евакуйовано понад 12 тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-