Гройсман затвердив план розмінування під Ічнею

Гройсман затвердив план розмінування під Ічнею

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав план організації робіт з очищення від вибухонебезпечних предметів населених пунктів і територій, прилеглих до 6-го арсеналу Збройних сил України в Ічнянському районі Чернігівської області.

Про це він повідомив у Facebook.

“Підписав План організації робіт з очищення від вибухонебезпечних предметів населених пунктів і територій, прилеглих до 6-го арсеналу Збройних сил України в Ічнянському районі Чернігівської області”, - зазначив Гройсман.

За його словами, йдеться про обстеження, виявлення небезпеки, розмінування і, звісно, постійну роз’яснювальну роботу з населенням.

Прем'єр-міністр також нагадав, що на засіданні 10 жовтня Кабінет міністрів України ухвалив рішення щодо виділення з резервного фонду 100 млн грн на відшкодування збитків жителям Ічнянського району Чернігівської області внаслідок вибухів на складі боєприпасів військової частини А1479.

Читайте також: ДСНС провела повітряну розвідку над арсеналом під Ічнею

Як повідомлялося, 9 жовтня о 03.30 стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

За фактами вибухів на артскладах прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про недбальство, проте у Міноборони та СБУ також не виключають диверсію.

Фото: facebook.com/volodymyrgroysman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-