Поліцейські Києва заступили на патрулювання біля військових складів на Чернігівщині

Поліцейські Києва заступили на патрулювання біля військових складів на Чернігівщині

Фото, відео
Укрінформ
Поліцейські Києва заступили на патрулювання населених пунктів біля військових складів у Ічнянському районі на Чернігівщині, де з ночі відбуваються вибухи.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції у Facebook

“Поліцейські Києва заступили на патрулювання населених пунктів біля військових складів на Чернігівщині. Вони після інструктажу, під час якого їм окреслили завдання, разом із іншими підрозділами системи Міністерства внутрішніх справ долучилися до евакуації людей”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що частина правоохоронців облаштовує тимчасові пункти, де надаватимуть усіляку допомогу місцевим жителям, зокрема, буде розгорнуто намети, де працюватиме польова кухня. Тут же можна буде отримати найнеобхідніші продукти.

Як наголосив т.в.о. голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, у зоні складів щогодини збільшують кількість поліцейських. 

За його словами, основна мета поліції - забезпечення та охорона громадського порядку саме в місцях, де іде евакуація місцевого населення.

“Також ми не маємо допустити фактів мародерства та інших правопорушень у відношенні до наших громадян, які постраждали від цієї ситуації”, - наголосив Аброськін.

Читайте також: Через вибухи під Ічнею евакуюють 30 населених пунктів

Як повідомлялося, 9 жовтня о 03.30 стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

Станом на 9:30 з небезпечної зони евакуйовано близько 12 тисяч осіб, для вивезення людей залучено 35 автобусів.

З метою проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації зосереджено сили і засоби ДСНС загальною чисельністю 115 чоловік та 27 од. техніки, у тому числі 2 піротехнічні розрахунки (12 чол. та 4 од. техніки), додатково залучено 21 піротехнічний розрахунок (107 чол. та 39 од. техніки). Приведено у готовність 23 пожежно-рятувальні розрахунки (109 чол. та 23 од. техніки), медичну та пожежну авіацію. Знаходяться у готовності 7 пожежних потягів "Укрзалізниці", у тому числі на залізничній станції Прилуки.

На базі Ічнянської райдержадміністрації організовано цілодобову роботу гарячої лінії за номером (046) 2-678-274, (046) 3-321-445.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-