Вибухи під Ічнею: Міноборони відстежуватиме мародерів з повітря

Вибухи під Ічнею: Міноборони відстежуватиме мародерів з повітря

Укрінформ
Військовослужбовці Збройних сил України здійснюють патрулювання з метою недопущення можливих випадків мародерства у прилеглих до надзвичайної події населених пунктах, що на Чернігівщині.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони з посиланням на начальника Головного управління Військової служби правопорядку у ЗС України генерал-лейтенанта Ігоря Криштуна, який перебуває на місці події.

"З метою недопущення мародерства, військовослужбовці Військової служби правопорядку ЗС України здійснюють патрулювання у прилеглих до надзвичайної події населених пунктах. Відповідним підрозділом Збройних сил України буде здійснено аеророзвідку", - йдеться у повідомленні.

Станом на 12.00 зменшилася кількість вибухів, над територією складів спостерігається задимленість.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на вівторок стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України. Із місця події евакуйовано 12 тисяч жителів.

До місця пожежі направлено 220 чоловік особового складу і 60 одиниць техніки ДСНС, зокрема, 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 чоловік та 39 одиниць техніки, посилені наряди Нацполіції з Києва та Київської області у кількості 150 осіб та Нацгвардії - 100 осіб з підготовленими бронегрупами для патрулювання місцевості.

Читайте також: Для евакуйованих через вибухи під Ічнею збирають гуманітарну допомогу

В СБУ заявили, що відпрацьовують версію про можливу диверсію на арсеналі в Ічнянському районі. На місце прибула слідчо-оперативна група Центрального апарату Служби безпеки України та керівництво Служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-