Фонд Порошенка подарував Болградській громаді будівлю РАЦС вартістю 15 млн грн

Фонд Порошенка подарував Болградській громаді будівлю РАЦС вартістю 15 млн грн

Укрінформ
Благодійний фонд Порошенка спорудив і подарував громаді Болградського району, де свого часу зареєстрували свій шлюб Петро та Марина Порошенки, будівлю РАЦСу (орган реєстрації актів цивільного стану).

Про це Порошенко заявив, вітаючи з одруженням перші чотири молоді пари, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вітаю молодят, які у цей чудовий день беруть шлюб. Любові, щастя і не менше чотирьох діток новим родинам, як у нас із Мариною. 34 роки тому ми одружилися тут, у Болграді, і любимо одне одного й зараз", - сказав Порошенко.

Глава держави зазначив, що радився з головою Одеської ОДА Максимом Степановим і головою облради Анатолієм Урбанським щодо того, яким має бути подарунок від Благодійного фонду землякам. Зійшлися на тому, що найкращою була би простора й світла будівля РАЦСу. Як уточнила його директор Мирослава Трічук, вартість споруди, безкоштовно переданої громаді району головою Ради Благодійного фонду Мариною Порошенко, становить 15 мільйонів гривень.

Читайте також: Порошенко побажав молодятам-болградцям кохання, як у нього з дружиною

Кортеж Глави держави вирушив до Болградської райлікарні, де Порошенко взяв участь у відкритті нового відділення в рамках упровадження телемедицини в Одеській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-