На Миколаївщині мікроавтобус зіткнувся з краном, семеро постраждалих

На Миколаївщині мікроавтобус зіткнувся з краном, семеро постраждалих

Фото, відео
Укрінформ
У результаті зіткнення мікроавтобусу Mercedes Sprinter білоруської реєстрації та вантажного підйомного крану Mitsubishi на Миколаївщині постраждало шестеро громадян Білорусі та українець.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«4 жовтня близько шостої ранку на 290 км автодороги «Одеса-Київ» поблизу с. Мазурове Кривоозерського району відбулось зіткнення мікроавтобусу Mercedes Sprinter білоруської реєстрації та вантажного підйомного крану Mitsubishi, що рухався попереду у попутному напрямку. Постраждали семеро: шестеро громадян Білорусії віком від 43-х до 66-ти років, у т.ч. водій мікроавтобуса, та ще один пасажир, 30-річний киянин. Всі з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені до Кривоозерської центральної районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Наразі постраждалим надається необхідна медична допомога, один із травмованих перебуває у важкому стані.

Загалом у салоні мікроавтобуса перебували восьмеро людей. Один із пасажирів, громадянин Білорусі, після зіткнення пересів до іншого транспортного засобу, інформація про його стан наразі невідома.

24-річний водій вантажного підйомного крану, житель Одеси, не постраждав.

Інформація про дорожньо-транспортну пригоду внесена до ЄРДР, попередньо, за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зараз на місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи Кривоозерського відділення поліції, слідчі Слідчого управління та криміналісти. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються. Тривають першочергові слідчі дії.

Про автопригоду сповіщено Міністерство закордонних справ.

Фото, відео: mk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-