У херсонському ТРЦ

У херсонському ТРЦ "Fabrika" бомбу не знайшли

Укрінформ
Отримана у понеділок зранку на електронну адресу Херсонської міської ради інформація про замінування найбільшого у Херсоні торгово-розважального центру "Fabrika" не підтвердилася.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Інформація про замінування ТРЦ "Fabrika" не підтвердилась. Вибухотехніки та кінологи перевірили приміщення ТРЦ та прилеглу територію. Вибухових пристроїв не виявлено", - розповів Байдаров.

Він поінформував, що із приміщень центру евакуювали майже 300 осіб - відвідувачів та персоналу. "Це був вранішній час, тому відвідувачів у ТРЦ було небагато", - пояснив Байдаров.

Охорону публічного порядку на даному об'єкті під час пошуку вибухових пристроїв забезпечували 20 працівників поліції.

Читайте також: Поліція шукає вибухівку в найбільшому ТРЦ Херсона

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня вранці на електронну адресу Херсонської міської ради надійшло анонімне повідомлення про замінування торгово-розважального центру "Fabrika".

Це вже друге повідомлення про замінування центру - 27 вересня анонім, також на електронну адресу Херсонської міської ради, відправив аналогічне попередження. Тоді із ТРЦ евакуювали майже 3 тис. відвідувачів та працівників. Повідомлення виявилося неправдивим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-