У Маріуполі проходить інклюзивний фестиваль «СВІТ рівних»

У Маріуполі проходить інклюзивний фестиваль «СВІТ рівних»

Укрінформ
У Маріуполі в рамках програми ПРООН по відновленню та розвитку миру, за фінансовою підтримки урядів Швеції та Швейцарії, проходить Перший регіональний інклюзивний фестиваль Донеччини «СВІТ рівних».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Маріупольській міській раді.

«28-30 вересня в Маріуполі проходить Перший регіональний інклюзивний фестиваль Донеччини «СВІТ рівних». Цей проект проходить в рамках програми ПРООН по відновленню та розвитку миру, за фінансовою підтримкою урядів Швеції та Швейцарії та реалізується за підтримки Маріупольського торговельного порту та Маріупольської спілки молоді», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що на запрошення організаторів фестиваль відвідує більше 200 гостей з інвалідністю з різних міст та районів області та близько 800 місцевих жителів Маріуполя.

Читайте також: Марина Порошенко обговорила протидію булінгу у Департаменті освіти Нью-Йорка

Відвідувачів фестивалю 29 вересня (з 12.00 до 15.00) в Міському саду чекала насичена інформаційно-розважальна програма. Вона була націлена продемонструвати можливості інклюзивного суспільства, де люди з інвалідністю є повноцінними учасниками навчального, виховного та розважального процесу. Вхід у цей день на фестиваль був вільний.

У міськраді повідомили, що в рамках фестивалю 30 вересня (о 10.30) в приміщені ресторану «Курортний роман» розпочнеться форум під гаслом «Можливості - для кожного, суспільство - для всіх!». У форматі панельних дискусій будуть обговорені теми «Інклюзивна освіта», «Інклюзивний муніципальний простір», «Бізнес «обмежених можливостей». Також будуть представлені майбутні соціальні проекти ГО «ФОНД ДОВІРА». Відвідування форуму пройде за попередньою реєстрацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-