ДТП з маршруткою у Харкові: троє постраждалих досі в лікарні

ДТП з маршруткою у Харкові: троє постраждалих досі в лікарні

Укрінформ
Троє постраждалих у ДТП за участю маршрутного автобуса і авто BMW залишаються в лікарні, ще трьох відправили додому.

Про це розповіли кореспонденту Укрінформу у приймальному відділенні міської лікарні швидкої допомоги.

"Вранці до лікарні з місця ДТП на вулиці Достоєвського доставили шість осіб. Троє постраждалих отримали меддопомогу і їх відправили додому. Ще троє залишаються у лікарні - водій і пасажир іномарки, а також пасажир маршрутки. Перші двоє перебувають у відділенні політравми з чисельними переломами і забоями. Пасажир маршрутки знаходиться у відділенні нейротравми, у нього черепно-мозкова травма", - зазначили у приймальному відділенні.

Стан усіх трьох постраждалих, додали у відділенні, стабільний.

Читайте також: У Харкові BMW протаранив маршрутку, шестеро постраждалих

За словами начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області Олени Баранник, факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил руху або експлуатації транспорту з санкцією обмеження свободи на строк до 3 років з позбавленням прав керувати транспортними засобами на термін до 3 років або без такого".

Як повідомляв Укрінформ, близько 08:24 на вулиці Достоєвського в Харкові автомобіль BMW під керуванням 46-річного водія зіткнувся з автобусом маршруту № 123а, який стояв на зупинці. В результаті аварії постраждали шість осіб: четверо пасажирів автобуса віком від 20 до 56 років, і двоє пасажирів BMW.

Одного з потерпілих - це пасажир "BMW" - харківські рятувальники дістали з пошкодженого автомобіля за допомогою спеціального пневмоінструмента. Водій іномарки вибрався з авто сам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-