Суд обирає запобіжний захід підозрюваним у замаху на Михайлика

Суд обирає запобіжний захід підозрюваним у замаху на Михайлика

Фото
Укрінформ
У Київському райсуді Одеси розпочалося засідання з обрання запобіжного заходу одному з підозрюваних в організації замаху на громадського діяча Олега Михайлика.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Запобіжний захід обирають громадянам Грузії Торніке, Лаше і Манучару, - підозрюваним у замаху на вбивство громадського діяча Олега Михайлика... Торніке доправили до суду на каталці. За деякими даними, він паралізований.

Думская з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що Торніке затримали в той момент, коли він намагався знищити речові докази своєї участі в організації замаху на Михайлика.

"Торніке є "смотрящим" по селищу Котовського в Одесі від злодія в законі Міндії Хромого. Його за рекомендацією останнього скоро мали самого коронувати в злодії. Два місяці тому Торніке влаштував стрілянину на вулиці Балківській по активістах, ветеранах АТО", - заявило Думской джерело в кримінальному розшуку.  

Читайте також: Напад на Михайлика: прокурори вимагають арешту без права на заставу

Як повідомлялося, 22 вересня в Одесі стріляли в громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Для розслідування нападу на Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники СБУ.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста, більшість з них пов'язана з його громадською діяльністю.

25 вересня стало відомо, що правоохоронці затримали трьох підозрюваних у нападі на Михайлика.

Фото: Ляшонок Сергій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-