Наркоділки з бійцівськими собаками

Наркоділки з бійцівськими собаками "нашпигували" камерами плантацію марихуани

Фото
Укрінформ
На Херсонщині поліцейські вилучили у двох чоловіків наркотики вартістю близько 800 тисяч гривень за цінами «чорного ринку» та шість пістолетів.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Зазначається, що працівники управління протидії наpкозлочинності обласного главку поліції викрили двох чоловіків - 34-річного жителя Олешківського та 33-річного жителя Новотроїцького районів, які займалися збутом марихуани. В ході обшуків у них виявили та вилучили насадження конопель,18 кг марихуани, 6 пістолетів та гранату РГД-5. Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» сягає приблизно 800 тисяч гривень.

У повідомленні йдеться, що затримані збували марихуану через мережу інтернет та у месенджерах. Рекламували свій товар на стінах будівель обласного центру. Також поліцейські з’ясували, що для вирощування конопель зловмисники купували насіння елітних сортів у селекціонера, якого затримали кілька днів тому у Херсоні.

Читайте також: Прикордонники виявили в автомобілі 21 кг наркотиків

При цьому чоловіки використовували високий рівень конспірації. Посіви були обладнані крапельним зрошенням, по периметрах були встановлені камери відеоспостереження. Охороняли насадження собаки бійцівських порід. Процес вирощування фіксувався на відео для подальшого аналізу і дотримання всіх норм культивування.

Загалом, поліцейські провели 6 обшуків в домоволодіннях та автомобілях затриманих. Наразі вони затримані. За фактом вирощування та збуту наркотиків порушені кримінальні справи. Слідчі дії тривають.

Затримання наркоділків на Херсонщині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-