Мамай визнав, що більше не є мером Полтави

Мамай визнав, що більше не є мером Полтави

Укрінформ
Олександр Мамай, якому минулої п'ятниці, 14 вересня, висловив недовіру депутатський корпус Полтавської міської ради, визнав, що більше не є мером.

Про це він сказав журналістам видання "Зміст".

"Мене вивели з реєстру. Згідно з даними в реєстрі, я більше не міський голова», - йдеться у повідомленні.

На понеділок, 24 вересня, екс-голова анонсував прес-конференцію, на якій пообіцяв відповісти на всі питання журналістів.

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня на позачерговій сесії Полтавської міськради депутати висловили недовіру меру Олександру Мамаю і достроково припинили його повноваження.

До цього депутати проголосували за звільнення секретаря міськради, заступників міського голови та розпуск чинного складу виконкому.

На прес-конференції 17 вересня Мамай заявив, що засідання 14 вересня вважає незаконним, не визнає рішення депутатів і залишається міським головою Полтави. Він продемонстрував печатку міськради і анонсував засідання сесії на 21 вересня.

Учора, 20 вересня, депутати Полтавської міської ради провели перше сесійне засідання під керівництвом новообраного секретаря - виконувача обов'язки міського голови Олександра Шамоти, обравши його заступників.

Читайте також: Полтавська міськрада зібралася вперше без Мамая

Крім того, Шамота повідомив про те, що він офіційно зареєстрований виконувачем обов’язки керівника міськради, і про виготовлення нової печатки міськради замість тої, яку привласнив Мамай.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-