У Чернігівській облраді заявили, що меморандум з Укрпоштою зупиняти не можна

У Чернігівській облраді заявили, що меморандум з Укрпоштою зупиняти не можна

Укрінформ
Реформу Укрпошти, що полягає в заміні стаціонарних поштових відділень на пересувні, зупинити неможливо, проте можна скоригувати її під потреби конкретного регіону.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур.

"Реформу Укрпошти неможливо зупинити ні численними мітингами у Києві, ні петиціями до центральної влади - запущена без нашої згоди, вона не має зворотного ходу. Але в наших силах на даному етапі скоригувати її під реалії нашої області так, щоб пережити цей процес із найменшими втратами. А саме: відкинувши усі політичні амбіції, гуртом відпрацювати кожну громаду, кожне село, врахувати усі пропозиції і зауваження", - написав він.

Дідур вважає, що виходити з переговорного процесу з Укрпоштою і призупиняти дію підписаного 11 червня меморандуму не можна.

Читайте також: Реформування Укрпошти: у Чернігові діалог з чиновниками переріс у мітинг

Як повідомлялося, пілотний проект Укрпошти "Сільське відділення" реалізується на Чернігівщині з 11 червня.

Під час останнього засідання робочої групи з вивчення та вирішення питань щодо реформування об'єктів поштового зв'язку на території Чернігівщини, що проходило в обласній раді, представники районів і територіальних громад звинуватили Укрпошту в непідготовленості до запроваджуваних змін, і більшість із них виступали за призупинення реформи. Жодних рішень на засіданні так прийнято і не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-