У Вінниці через борги споживачів зупинилися 8 котелень

У Вінниці через борги споживачів зупинилися 8 котелень

Укрінформ
У Вінниці 17 вересня через борги споживачів постачання гарячої води призупинили 8 котелень комунального підприємства “Вінницяміськтеплоенерго”.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго”.

“Станом на сьогодні на підприємстві призупинено роботу восьми котелень. У зв’язку з цим тимчасово припинено подачу послуги з централізованого гарячого водопостачання загалом на 432 будинки”, - йдеться у повідомленні.

Основною причиною призупинення постачання гарячої води є майже 60 млн боргу населення за надані раніше підприємством послуги. Ці кошти мали б бути використані “Вінницяміськтеплоенерго” для розрахунку за подачу послуги.

Читайте також: Зарубіжні компанії збудують на Вінниччині завод з переробки кукурудзи

У відомстві зазначають, що Вінницька міськрада спільно з КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго” працює над тим, щоб якнайшвидше відновити роботу котелень, які призупинили роботу і щоб відновити подачу послуги з централізованого гарячого водопостачання. Утім, коли це відбудеться - не повідомляється.

Нагадаємо, КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго” є природним монополістом в галузі теплопостачання міста Вінниці. Основним продуктом (товаром) підприємства є теплова енергія у формі гарячої води теплових мереж та гарячого водопостачання. Підприємству належить основна частка мереж системи централізованого теплопостачання міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-