У Кременчуці чоловік отримав смертельні травми внаслідок вибуху автомобіля

У Кременчуці чоловік отримав смертельні травми внаслідок вибуху автомобіля

Укрінформ
У Кременчуці вранці вибухнув службовий автомобіль ТОВ "Житлорембудсервіс". Внаслідок вибуху 55-річний водій цього підприємства отримав травми, від яких згодом помер в лікарні.

Про це повідомляє речник поліції Полтавської області Юрій Сулаєв.

"За попередньою інформацією, близько 6:20 ранку на територію місцевого ТОВ "Житлорембудсервіс" на роботу прибув 55-річний водій цього підприємства, який закріплений за службовим автомобілем Toyota Corolla. Він побачив, що його службовий автомобіль заблокований іншим службовим авто Renault Trafic. Чоловік попросив у охорони ключі від Renault Trafic, щоб припаркувати його в інше місце, розблокувавши таким чином виїзд службової Toyota Corolla", - йдеться у повідомленні.

За попередніми свідченнями очевидців, ймовірніше за все, вибух стався тоді, коли чоловік натиснув на кнопку брелка, щоб зняти автівку із сигналізації. Унаслідок вибуху він отримав тяжкі травми, від яких згодом помер у реанімації місцевої лікарні, поінформував Сулаєв.

Читайте також: Вибухи газу поблизу Бостона: є загиблий, десятки травмованих

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.271 ККУ (Порушення вимог законодавства про працю). Всі обставини та причини події встановлюються в рамках кримінального провадження. 

Одна із основних версій вибуху - витік газу із кисневого балона, що знаходився у автомобілі Renault Trafic. Остаточні причини та обставини цієї події встановить слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-