Вибухи газу поблизу Бостона: є загиблий, десятки травмованих

Вибухи газу поблизу Бостона: є загиблий, десятки травмованих

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок серії вибухів у газорозподільчій системі північних передмість Бостона, загинула одна людина, постраждали до 25 осіб.

Про це повідомляє телеканал CBS Boston.

«Одна людина загинула та ще десятки були поранені в результаті серії вибухів газу та внаслідок пожежі в будинках у трьох містах на північ від Бостона в другій половині дня в четвер», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, загиблим виявився 18-річний юнак. Він був у машині біля будинку, коли на неї впала димова труба.

За даними телеканалу, в лікарні Лоренса перебувають ще 13 осіб.

Водночас директор агентства з надзвичайних ситуацій штату Массачусетс Курт Шварц заявив про щонайменше 25 людей, які отримали лікування через травми. За його словами, до пожежної служби надійшло від 60 до 80 викликів. Лише в місті Андовер було зафіксовано 38 пожеж.

Припускається, що причиною вибухів стали несправності в мережі газової компанії Columbia Gas. Як запобіжний захід компанія відключила живлення у трьох постраждалих містах.

До розслідування події підключилося Федеральне бюро розслідувань.

Читайте також: Вибухи газу поблизу Бостона спровокували масову евакуацію

Як повідомлялося, вибухи сталися на півночі штату в містах Лоренс, Андовер і Північний Андовер. Пожежа охопила 20 будинків. Місцева влада оголосила про евакуацію районів, з’єднаних однією газорозподільчою системою, унаслідок чого шукати пристанище на ніч вимушені сотні осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-