В Україні понад 50 ОТГ створили сучасні сайти

В Україні понад 50 ОТГ створили сучасні сайти

Децентралізація
Укрінформ
В Україні вже 54 об'єднані територіальні громади отримали нові сайти без витрат на хостинг, програмування та дизайн за допомогою платформи-конструктора.

Про це повідомляє портал "Децентралізація".

"54 сайти територіальних громад уже створені завдяки платформі, розробленій програмою EGAP. Оформити сайт ОТГ можна за 1 день без витрат на дизайн, програмування та хостинг", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розробити сайт об'єднаної територіальної громади можна лише за один день за допомогою платформи-конструктора, яка надає для цього повний набір інструментів. Так, платформа пропонує спрощену структуру та модульну систему, сучасну адміністративну панель, можливість створити персоналізований дизайн сайту та адаптувати його під власні потреби. В результаті ОТГ можуть створити повністю захищений сайт з усім необхідним функціоналом. 

Згідно з повідомленням, першими платформу випробовували об’єднані громади Дніпропетровської області.

Читайте також: Райони треба реформувати, але точно не ліквідувати - Мінрегіон

Проект реалізується Фондом Східна Європа, Державним агентством з питань електронного урядування України та Дніпропетровською обласною державною адміністрацією у межах програми міжнародної технічної допомоги "Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP), за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-