За слуханнями справи Кернеса можна буде слідкувати онлайн

За слуханнями справи Кернеса можна буде слідкувати онлайн

Укрінформ
Під час розгляду справи мера Харкова Геннадія Кернеса, який призначений на 13:30 13 вересня, буде здійснюватися онлайн-трансляція судового засідання.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"Зали судових засідань апеляційного суду є невеликими за розмірами та не можуть вмістити великої кількості присутніх, а тому відповідно до частини 1 статті 328 Кримінального процесуального кодексу України кількість присутніх у залі судового засідання може бути обмежена головуючим у разі недостатності місць у залі. Тож наголошуємо, що за ходом розгляду даної справи у апеляційній інстанції ви можете слідкувати в режимі онлайн за посиланням", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня суддя Київського райсуду Полтави Андрій Антонов після місячного вивчення справи оголосив про закриття кримінального провадження щодо Геннадія Кернеса і двох його охоронців у зв'язку з неявкою прокурорів, потерпілих та їхніх представників на сім останніх засідань суду поспіль без обгрунтованих причин.

Читайте також: Суд призначив дату розгляду скарг прокурорів щодо закриття "справи Кернеса"

Кернес і двоє його охоронців обвинувачувалися у викраденні, тортурах і погрозі вбивством двом активістам Євромайдану - Сергію Ряполову і Олександру Кутяніну 25 січня 2014 року.

16 серпня 2018 року прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко заявив, що Генеральна прокуратура України подала апеляційну скаргу до Київського районного суду м. Полтава на рішення про закриття справи стосовно мера Харкова Геннадія Кернеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-