На “кривавому” елеваторі постраждав підполковник поліції - Луценко

На “кривавому” елеваторі постраждав підполковник поліції - Луценко

Укрінформ
У сутичках під час рейдерського захоплення елеватора у Зміївському районі Харківської області постраждав підполковник місцевого управління поліції. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook генпрокурор Юрій Луценко.

"Спроба харківських правоохоронців зупинити протистояння закінчилась заподіянням тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості підполковникові місцевого управління поліції", - написав він.

Генпрокурор додав, що у сутичках з обох боків взяли участь близько 200 осіб. У свою чергу  правоохоронцям вдалося затримати 50 осіб, причетних до рейдерського захоплення елеватора.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував затримання і повідомлення про підозру у причетності до рейдерського захоплення елеватора у Харківській області екс-керівнику роти Нацполіції "Східний корпус" Олегу Ширяєву.

Інформація про подію в селищі Занки Зміївського району надійшла до оператора служби "102" 11 вересня о 13:25. Попередньо встановлено, що група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася із мешканцями райцентру.

За словами представників власника елеватору, конфлікт розпочався ще 8 вересня. Тоді група із 150 чоловіків спортивної статури в балаклавах заїхала на територію елеватора, заблокувала вхід і вихід, почала навантажувати свої автомобілі зерном з елеватора та намагалася вивезти його в невідомому напрямку. Свої дії вони пояснили тим, що підприємство тепер належить новим власникам.

Читайте також: На Харківщині затримали 22 учасників кривавого нападу на елеватор

Одночасно на поля підприємства заїхала сільськогосподарська техніка і почала збирання врожаю. Власники та працівники елеватора намагалися завадити цьому.

Фото на першій сторінці: Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-