У Херсоні тариф на воду хочуть підняти на чверть

У Херсоні тариф на воду хочуть підняти на чверть

Укрінформ
Херсонський міськводоканал оголосив про намір встановити на 2019 рік нові тарифи на послуги з централізованого водозабезпечення для мешканців багатоповерхових будинків міста, що більш ніж на чверть перевищує діючі зараз у Херсоні тарифи на дану послугу.

Про це міське комунальне підприємство "Виробниче управління водоканалізаційного господарства м. Херсона" повідомило на своєму офіційному сайті.

"МКП ВУВКГ м. Херсона інформує про намір встановити нові тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2019 рік, що застосовуватимуться для споживачів – мешканців багатоквартирних будинків", - йдеться у повідомленні.

У розміщеному тут обгрунтуванні щодо встановлення нових тарифів зазначається, що новий тариф на централізоване водозабезпечення (постачання холодної води та водовідведення) планується встановити в сумі 23,03 гривні (разом з ПДВ), проти нинішніх 18,084 гривень.

Як повідомляють у Херсонському міськводоканалі, всього очікуване зростання вартості тарифів становитиме 27,3%.

Читайте також: На Херсонщині відмили 300 кілометрів доріг від викидів "Титану"

Відкрите обговорення питання щодо необхідності нових тарифів на послуги з постачання холодної води, водовідведення на 2019 рік має відбутися у приміщенні Херсонського міськводоканалу 27 вересня.

У Херсоні 25 січня 2018 року було піднято тарифи на послуги водопостачання і водовідведення для мешканців багатоквартирних будинків до 18,084 гривень за кубометр (з ПДВ). Чинний до 25 січня 2018 року загальний тариф на централізоване водопостачання та водовідведення для мешканців багатоквартирних будинків становив у Херсоні 16,884 гривень за кубометр і був введений у дію з 2 вересня 2017 року. А попередній до цього тариф становив 15,55 гривень, і був введений з 1 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-