У Дніпрі перед презентацією книги поліція затримала відомого блогера

У Дніпрі перед презентацією книги поліція затримала відомого блогера

Фото
Укрінформ
У Дніпрі перед презентацією власної книги "Сліди на дорозі" поліція затримала відомого блогера, учасника бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва.

Інформацію про це оприлюднив сам Валерій Ананьєв у Facebook, а також підтвердили в Нацполіції Дніпропетровської області.

"Сиджу в наручниках у поліцейській машині. Прошу у всіх вибачення. Презентації не буде. Везуть у відділ поліції у Новомосковськ", - написав Валерій Ананьєв.

Як пояснили у Нацполіції Дніпропетровської області, Ананьєва затримали для проведення слідчих дій у справі, відкритій за частиною 2 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). За даними поліції, інцидент стався у січні 2016 року, йдеться про побиття людини. Начебто, він не співпрацював з органами слідства. На даний час за ухвалою суду Ананьєв затриманий та доставлений у відділення поліції.

Інших подробиць в поліції поки не оприлюднюють.

Зустріч із читачами у Дніпровській міській бібліотеці мала стати вже третьою в циклі після презентації книги "Сліди на дорозі" у Харкові та Запоріжжі.

Перед презентацією книги «Сліди на дорозі»

Фото: Микола Мякшиков, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-