ДТП в Одесі: лікарі розповіли про стан постраждалих

ДТП в Одесі: лікарі розповіли про стан постраждалих

Укрінформ
Лікарі розповіли про стан постраждалих під час нічної ДТП в Одесі.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, двоє людей загинули на місці. Про ще одного потерпілого повідомили, що він помер у кареті швидкої допомоги. Проте згодом спростували. Мовляв, живий, але на межі життя та смерті. В історії хвороби замість прізвища – невідомий. При ньому не було ні телефону ані документів. У потерпілого - часткова ампутація передпліччя і тяжкий травматичний шок. Учора його прооперували.

"Сьогодні стан його стабільно важкий. За статистикою дуже високий відсоток летальності при отриманні таких пошкоджень. Це політравма", - зазначив головний лікар Одеської міської клінічної лікарні №1 Євген Григор’єв.

Читайте також: Смертельна ДТП в Одесі: водію BMW повідомили про підозру

Іще троє потерпілих дістали легких травм. Вони пішли з лікарні того ж вечора. Хлопець двадцяти одного року - курсант із переломами обох ніг – на лікуванні у військовому шпиталі. Потрапив до лікарні й водій БМВ.

"Винуватець ДТП був госпіталізований, був струс головного мозку, забої м'яких тканин, пошкодження волосистої частини голови ... Вранці його забрали з лікувального закладу без загрози його здоров'ю", - заявив Григор’єв.

Як повідомляв Укрінформ, учора в Одесі по вул. Фонтанська дорога водій автомобіля BMW, рухаючись на великій швидкості на червоне світло, допустив зіткнення з автомобілем Skoda, авто від зіткнення відкинуло у різні боки узбіччя. BMW вилетів через трамвайні рейки, зачепивши людей на зупинці. Внаслідок ДТП загинули 2 людини - 55-річна жінка та 52-річний чоловік; один чоловік у дуже важкому стані, його особу поки не встановлено.  Крім того було травмовано 20-річну дівчину - пасажира BMW, 30-річну жінку та курсанта, які стояли на узбіччі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-