Смертельна ДТП в Одесі: водію BMW повідомили про підозру

Смертельна ДТП в Одесі: водію BMW повідомили про підозру

Укрінформ
Прокуратура повідомила про підозру винуватцю ДТП в Одесі по вул. Фонтанська дорога, внаслідок якої загинули 2 людини, ще 4 постраждали.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"Прокуратура Одеської області 9 вересня повідомила про підозру водію BMW у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст.286 КК України). Закон передбачає до 10 років ув'язнення за цей злочин", - зазначається у повідомленні.

У понеділок, 10 вересня, прокуратура звертатиметься з клопотанням про взяття водія під варту без права на заставу та з клопотанням щодо арешту його автомобіля.

Читайте також: Смертельна ДТП в Одесі: прокуратура хоче для водія BMW арешту без права застави

Як повідомляв Укрінформ, учора в Одесі по вул. Фонтанська дорога водій автомобіля BMW, рухаючись на великій швидкості на червоне світло, допустив зіткнення з автомобілем Skoda, авто від зіткнення відкинуло у різні боки узбіччя. BMW вилетів через трамвайні рейки, зачепивши людей на зупинці. Внаслідок ДТП загинули 2 людини - 55-річна жінка та 52-річний чоловік; один чоловік у дуже важкому стані, його особу поки не встановлено.  Крім того було травмовано 20-річну дівчину - пасажира BMW, 30-річну жінку та курсанта, які стояли на узбіччі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-