Жданов подякував українським спортсменам і тренерам за перемоги

Жданов подякував українським спортсменам і тренерам за перемоги

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов подякував спортсменам і тренерам за перемоги, а також всім, хто активно займається спортом і популяризує фізичну культуру в державі.

Під час офіційної частини гостей свята також привітали віце-президент НОК України Валерій Борзов, голова комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний, повідомляє прес-служба КМУ.

«Ми намагаємося приділяти розвитку фізичної культури та спорту належну увагу. Підвищуються заробітні плати тренерам та спортсменам, ми досягаємо нових перемог на міжнародній арені», - відзначив Жданов.

Він також подякував спортсменам і тренерам, і "всім тим, хто забезпечує підготовку наших атлетів, хто сьогодні  займається активно спортом, але продовжує пропагувати ідеї спорту".

Очільник Мінмолодьспорту зачитав гостям привітання від Президента України Петра Порошенка та передав щирі слова вітань з професійним святом від імені українського уряду та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Читайте також: На олімпійській базі «Конча Заспа» відкрили новий зал реабілітації після травм

Зазначається, що цього дня було також започатковано нову традицію – віднині День фізичної культури та спорту розпочинатиме в Україні святкування Європейського тижня спорту. Україна вперше отримала право приєднатися до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської Комісії.

Традиційно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури та спорту. 8 вересня Мінмолодьспорту спільно з Всеукраїнським центром «Спорт для всіх» активно та весело відсвяткувати цей день разом з юними спортсменами, тренерами, ативістами здорового та рухливого способу життя.

На території НСК «Олімпійського» на гостей свята чекала цікава спортивна та культурно-розважальна програма. Працювали тематичні локації з різних видів спорту, проводилися показові виступи, майстер-класи та цікаві конкурси, естафети з розіграшем призів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-