Власкор Укрінформу Потапчук перемогла у конкурсі матеріалів до Дня Десни

Власкор Укрінформу Потапчук перемогла у конкурсі матеріалів до Дня Десни

Фото
Укрінформ
Власний кореспондент Укрінформу по Чернігівській області Наталія Потапчук перемогла в конкурсі на кращу статтю екологічного спрямування, оголошеному до першого Дня Десни.

Про це повідомили на урочистостях з нагоди відзначення новоствореного свята у Чернігові.

"У конкурсі на кращу статтю екологічного спрямування перемогу здобула власний кореспондент Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" по Чернігівській області Наталія Потапчук", - оголосив ведучий.

Відповідний сертифікат та сувеніри з нагоди свята журналістці вручила начальник Деснянського басейнового управління водних ресурсів Наталія Грудницька.

За інформацією Деснянського басейнового управління водних ресурсів, всього на цей конкурс було подано 10 матеріалів.

Читайте також: Веслування, майстер-класи та концерт: Чернігів уперше відзначає День Десни

Стаття Потапчук "Розчарована Десна" була опублікована на сайті Укрінформу 20 листопада 2017 року в рамах проекту "Сім днів у регіоні". Ознайомитися з нею можна за посиланням.

Як зазначає журналістка, своєю перемогою вона значною мірою завдячує керівникам головної редакції регіональної інформації агентства: головному редактору Ользі Коростельовій - за ідею розповісти про Десну, та її заступниці Ірині Мамчур за підказку, що допомогла визначитися із нестандартним заголовком.

До першого відзначення нового екологічного свята - Дня Десни Деснянське БУВР ще на початку літа оголосило три конкурси: на кращий логотип свята, краще фото Десни та кращу статтю екологічного спрямування про річку. У перших двох номінаціях виграли WEB-дизайнер Костянтин Басанець (його логотип був уже на всіх сувенірах і банерах Дня Десни) та приватний підприємець Олександр Арендар. На центральній алеї скверу ім. Б. Хмельницького, де проходило свято, можна було ознайомитися з 30-ма фотографіями Десни фіналістів фотоконкурсу "Десна в об’єктиві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-