Луценко назвав найкращого прокурора Дніпропетровщини

Луценко назвав найкращого прокурора Дніпропетровщини

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Лученко назвав прокура Дніпропетровщини Віктора Матвійчука найкращим обласним прокурором під час урочистостей з нагоди Дня міста.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook. 

"Юрій Луценко підкреслив, що найкращим обласним прокурором є прокурор Дніпропетровщини Віктор Матвійчук. Один з найочевидніших показників чудовоъ роботи його команди - 278 об'єктів, які були повернуті громаді", - написала Сарган.

Вона додала, що на знак вдячності генеральний прокурор разом з мером Дніпра Борисом Філатовим вручили співробітникам прокуратури сертифікати на участь у Програмі «Муніципальне житло м. Дніпро» на 2016 - 2020 роки.

Читайте також: Луценко внесе подання на депутата, причетного до знищення частини ВПК

Крім того, генпрокурор подякував міському голові, усій його команді та органам прокуратури Дніпропетровської області за якісну роботу. «Звичайно, ми всі знаємо, що герої – на фронті. Але не меншим героєм є той, хто сьогодні відкриває маленький бізнес, не меншим героєм є той, хто забезпечує, наприклад, водопостачання у райони, не меншим героєм є той, хто просто виконує своє завдання на робочому місці краще за всіх. Вони доводять, що Україна може стати успішною» - зазначив він.

Фото: facebook.com/LarysaSargan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-