До 10 вересня триває реєстрація на навчальні візити до спеціалізованих ЦНАП

До 10 вересня триває реєстрація на навчальні візити до спеціалізованих ЦНАП

Децентралізація
Укрінформ
Відкрито реєстрацію на навчальні візити до спеціалізованих ЦНАП, створених за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».  

Про це повідомляється на сайті "Децентралізація".

Як зазначається, візити будуть проходити у спеціалізовані ЦНАП: спільні ЦНАП для громади та району (Краснопільська ОТГ, Сумська область та Веселівська ОТГ, Запорізька область), перший в Україні мобільний ЦНАП (м.Славута, Хмельницька область), ЦНАП, створені «з нуля» як фізично, так і інституційно (Полонська ОТГ, Хмельницька область та Миколаївська ОТГ, Сумська область).

Під час візиту учасники побачать, як функціонують ЦНАП, створені в рамках Початкової фази Програми "U-LEAD з Європою", дізнаються більше про інституційні механізми роботи ЦНАП та ключові інфраструктурні особливості належних ЦНАП. 

В рамках візитів планується обмін досвідом між представниками різних громад, а також консультації з провідними в Україні експертами у сфері надання адміністративних послуг.

Учасниками візитів можуть бути представники громад, які беруть участь, подавалися чи подаються на участь у Програмі, а також громад, які цікавляться створенням ЦНАП, в тому числі у громадах малих міст.

До участі запрошуються до 2 представників від громади (голова та керівник ЦНАП), а у разі наявності чи створення спільного ЦНАП - до 4 представників (також голова РДА та керівник ЦНАП РДА). Представники громади можуть взяти участь лише в одному візиті Програми.

Візити відбуватимуться у вересні - жовтні 2018 року. Організатори покривають проїзд між областями.

Реєстрація відкрита до 10 вересня 2018 року.  

Фото: decentralization.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-