На Луганщині знешкодили чоловіка, який погрожував підірвати школу

На Луганщині знешкодили чоловіка, який погрожував підірвати школу

Фото
Укрінформ
На Луганщині спецпризначенці знешкодили чоловіка, який погрожував підірвати школу мистецтв.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області.

"Сьогодні, о 08.00 до Лисичанської школи мистецтв вдерся чоловік і заявив, що у нього бомба й граната та він підірве школу, якщо йому не приведуть людину, яка перепише історію України. Негайно на території Лисичанська та прилеглих міст області очільником поліції Луганщини був введений спеціальний план "Заручник", сформовано ситуаційний центр, перекрито виїзди з міста", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до цієї школи прибули бійці спецпідрозділу поліції, ДСНС, карети швидкої допомоги, зі школи негайно були евакуйовані директор та завуч.

Читайте також: У центрі Львова через "вибухівку" евакуювали майже 5 тисяч людей

"На щастя навчальний процес у школі розпочинається о дев’ятій годині, і дітей у школі ще не було. Група захоплення за лічені секунди знешкодила "підривника". Ним виявився 30-річний житель с. Титарівка Старобільського району, який втік із тубдиспансеру. На запитання поліцейських, де бомба, відповів – у голові", - уточнюється у повідомленні.

Наразі з чоловіком працюють співробітники слідчо-оперативної групи Лисичанського відділу поліції та слідчі слідчого управління. Даний факт внесено до ЄРДР за статтею 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Фото: Поліція Луганщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-