Суми підписали угоду про співпрацю з Кутаїсі

Суми підписали угоду про співпрацю з Кутаїсі

Укрінформ
Суми підписали угоду про співпрацю з грузинським містом Кутаїсі.

Укладання договору відбулося під час відвідин офіційної делегації Кутаїсі Сум з нагоди відзначення 363-ї річниці міста, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для Сум – це ще один здобуток. Маємо надію, що ця угода стане черговим поштовхом до розвитку нашого міста», – наголосив під час підписання документу на урочистій сесії міськради мер Сум Олександр Лисенко, висловивши сподівання на тісну співпрацю з грузинською стороною у різних галузях життєдіяльності міст – культури, спорту, туризму, освіти, охорони здоров’я, місцевого самоврядування та економіки.

У свою чергу начальник департаменту з управління економічним розвитком, комунальною власністю та транспортом Кутаїсі Георгій Гіоргобіані зазначив, що укладання такої угоди дозволить українському та грузинському містам розширити діапазон співробітництва, зосередивши увагу на тих його напрямках, які приноситимуть найбільшу користь їх мешканцям.

Читайте також: Порошенко привітав Суми та Одесу з Днем міста

Як відзначалося на урочистій сесії, Суми вже мають досвід співпраці з Кутаїсі у сфері спортивних обмінів для людей з обмеженими можливостями, які проходять між спортивним клубом «Фенікс» та Федерацією інвалідів «Agordzineba – 2002», голова якої Теймураз Чеішвілі теж був у складі грузинської офіційної делегації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-