Охорону життя і дозвілля херсонців забезпечать зведені загони правоохоронців

Охорону життя і дозвілля херсонців забезпечать зведені загони правоохоронців

Фото
Укрінформ
У Херсоні представники патрульної поліції, Національної гвардії та місцевих громадських формувань розпочали спільне патрулювання центру міста.

Йдеться про пішохідну вулицю Суворова, яка є одним із найбільш популярних місць відпочинку херсонців, і де останнім часом регулярно фіксувалися адміністративні правопорушення та злочини, повідомляє на своїй сторінці у Facebook патрульна поліція Херсонської області.

"Нещодавно в стінах управління патрульної поліції в Херсонській області відбулась зустріч із представниками громадських формувань та активними мешканцями міста, на якій обговорювалась ініціатива щодо посилення публічної безпеки на вулиці Суворова. Цього тижня інспектори розпочали реалізацію визначеного плану: з понеділка поліцейські патрулювали вулицю в посиленому режимі. А вчора ввечері до інспекторів долучились бійці Національної гвардії та представники громадських формувань. Після інструктажу, який відбувся безпосередньо на пішохідній вулиці, спільні патрулі розпочали свою роботу", - йдеться у повідомленні.

Охорону життя і дозвілля херсонців забезпечать зведені загони правоохоронців

Читайте також: Херсонщина заробила на туристах на третину більше, ніж торік

За інформацією поліції, громадяни із зацікавленістю стежили за початком роботи на вулиці Суворова спільних патрулів. Більшість виявлених там порушень негайно припинялись.

У патрульній поліції наголосили, що вулиця Суворова – це пішохідна зона Херсона, яка є перлиною міста. Вона повинна стати вулицею, якою зможуть пишатися херсонці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-