На Луганщині без світла залишились 4 тисячі будинків

На Луганщині без світла залишились 4 тисячі будинків

Укрінформ
Удень 30 серпня без світла загалом опинилися майже 4 тисячі домівок в Рубіжному, Лисичанську, Новопсковському та Старобільському районах Луганської області.

Такий допис з’явився на сторінці ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" в Facebook

"Досвід минулих знеструмлень та деякі вже виявлені чинники підтверджують – аварійні відключення виникають внаслідок нестабільності енергосистеми та відсутності належного технічного обслуговування", - йдеться в повідомленні ТОВ "ЛЕО".

Зокрема, в Рубіжному без світла опинилися 2380 споживачів. В Лисичанську виявились знеструмленими 1058 абонентів. У Новопсковському районі без світла перебували 239 домівок в населених пунктах Тимошенко, Фоменкове, Заводянка, Олександрополь. Причиною стало від’єднання ізолятора на одній з опор лінії електропередачі.

У Старобільському районі внаслідок пошкодження силового трансформатора був знеструмлений один юридичний споживач в селі Тецьке – ПП "Агро".

Наразі триває пошук можливостей для проведення відновлювальних робіт - є проблеми з відсутністю палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад ЛЕО.

Читайте також: На Одещині без води та світла залишилося ціле місто

Автори повідомлення зазначають, що підконтрольну частину Луганщини ледь не щодня, незалежно від погодних умов, лихоманить внаслідок відсутності належного технічного обслуговування, обумовленої відсутністю коштів, палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад.

Враховуючи зрив підготовки енергосистеми до осінньо-зимового сезону 2019 року – наступна зима стане вкрай складним випробуванням для всіх мешканців підконтрольної Луганщини, вважають у ТОВ "ЛЕО".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-