У аеропорту “Бориспіль” перекрили канал переправлення нелегалів з Індії

У аеропорту “Бориспіль” перекрили канал переправлення нелегалів з Індії

Укрінформ
Поліцейські Київщини перекрили канал переправлення нелегальних мігрантів із Індії в Україну.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

“Затримано 36-річного уродженця Пакистану, який організував міжнародний канал незаконного переправлення громадян Індії, Пакистану та Бангладеш через державний кордон України для їх подальшої легалізації в країнах Євросоюзу. Корупційним шляхом намагався підкупити поліцейського за неперешкоджання протизаконній діяльності та уникнення кримінальної відповідальності”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 29 серпня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" зловмисник передав правоохоронцю частину грошової винагороди за безперешкодний перетин державного кордону України трьох громадян Індії.

“Загалом за кожного нелегала чоловік пропонував 1 тисячу доларів. Даних осіб затримали та видворили на батьківщину”, - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Україна посилить взаємодію з Казахстаном у боротьбі з наркотрафіком

У поліції поінформували, що уродженця Пакистану затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Під час санкціонованих обшуків у нього виявили та вилучили гроші, фіктивні документи та комп'ютерну техніку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Триває досудове розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-