Стрілянина у Харківській мерії: поранений охоронець прийшов до тями

Стрілянина у Харківській мерії: поранений охоронець прийшов до тями

Укрінформ
Охоронець Харківської міськради, поранений під час нічної стрілянини 20 серпня, прийшов до тями в реанімації міської лікарні швидкої допомоги.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в прес-службі Харківської міськради з посиланням на лікарів.

"Пацієнт прийшов до тями, але поки що залишається в реанімації. На думку лікарів, переводити його в інше відділення завчасно", - повідомили в прес-службі.

У пацієнта, пояснили в міській лікарні швидкої допомоги, тяжке поранення грудної клітини: "Куля пройшла наскрізь і пошкодила внутрішні органи. Пацієнт переніс складну операцію. Прогнозів на швидке одужання поки що немає".

Як повідомляв раніше Укрінформ, у ніч на 20 серпня невідомий чоловік влаштував стрілянину в будівлі Харківської міськради. Він смертельно поранив 29-річного поліцейського і тяжко поранив 48-річного охоронця, а також стріляв у бік машини, що проїздила повз міськраду. Патрульні застосували табельну вогнепальну зброю і знешкодили нападника.

Розслідування здійснюється за статтями, пов'язаними з умисним вбивством, посяганням на життя правоохоронця та замахом на вбивство водія і пасажирів авто.

Читайте також: Родині загиблого у Харкові поліцейського виплатять 1,3 мільйона

22 серпня загиблого унаслідок перестрілки інспектора Управління патрульної поліції в Харківській області Дмитра Кирієнка після громадянської панахиди в Харкові поховано з військовими почестями у Зміївському районі. У нього залишилися дружина і донька віком 1,8 місяця. За словами депутата Антона Геращенка, сім'ї буде надано матеріальну допомогу в розмірі 1,3 млн грн.

Що стосується стрільця, то його особу встановлено. Це 47-річний слюсар-рихтувальник, в минулому - військовослужбовець, мав проблеми з алкоголем. Перед тим, як вирушити до Харківської міськради, він застрелив свою дружину, тіло якої знайдено в їхньому будинку в Новобаварському районі Харкова. В будинку також знайдено велику кількість зброї і патронів. У справі призначено 30 експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-