«Солоний лиман» на Дніпропетровщині прийняв першу групу бійців на реабілітацію

«Солоний лиман» на Дніпропетровщині прийняв першу групу бійців на реабілітацію

Фото
Укрінформ
У новому реабілітаційному центрі для учасників АТО, який відкрили на базі Дніпропетровської обласної лікарні «Солоний лиман», пролікувалася перша група бійців.

Пацієнти відновлювалися впродовж 21 дня, повідомили у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

«На Дніпропетровщині майже 3 роки тому відкрили центр реабілітації для учасників бойових дій при обласному госпіталі ветеранів. Цього літа – створили новий реабілітаційний центр на базі лікарні «Солоний лиман» в селі Новотроїцьке Новомосковського району. Тепер там комфортні умови та сучасне обладнання», – процитували у прес-службі слова голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка.

Там зазначили, що у новому реабілітаційному центрі при «Солоному лимані» 21-денний курс реабілітації вже пройшла перша група – 36 військових.

Читайте також: Реабілітація учасників АТО: у Порошенка розповіли про новий законопроект

За словами головного лікаря обласної лікарні «Солоний лиман» Ігоря Чабаненка, в усіх, хто відновлюється в лікарні, є чіткий розпорядок дня – вони проходять фізіотерапевтичні процедури та приймають грязьові ванни, займаються лікувальною фізкультурою. Для цього створені всі необхідні умови, є спеціальне обладнання, зал лікувальної фізкультури з біговими доріжками, кардіотренажерами, фітнес-станцією, лавами для жиму, гантелями та тренажерами для розтяжки. А ще – 18 комфортних палат і просторий буфет із сучасною побутовою технікою.

«Солоний лиман» на Дніпропетровщині прийняв першу групу бійців на реабілітацію

Нагадаємо, «Солоний лиман» – курорт на Дніпропетровщині, який славиться цілющими грязями, незамінними при порушеннях опорно-рухового апарату.

Фото: adm.dp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-